G-Light sensor LED en gel dispenser 500 ml

Stuk. vanaf 

Merk:Batavia

Unieke geldispenser: de G-Light!
De BATAVIA 7063953 G-Light wall dispenser geeft een call-to-action aan bezoekers die in de buurt komen van deze unieke geldispenser. Dankzij de ingebouwde bewegingssensor gaat er een licht in de G-Light branden als een bezoeker in de buurt komt. Hierdoor worden de bezoekers eraan herinnert dat ze hun handen moeten ontsmetten. De G-Light combineert de voordelen van drie verschillende producten: een licht voor binnen en buiten een gebouw, huis, lobby, hal, gang of toilet, een sensor gestuurde dispenser om bezoekers uit te nodigen om de handen te ontsmetten en een handsfree dispenser voor desinfectie gel, zeep en andere hygiëne producten.


Waar gebruik je de G-Light?
De G-Light is praktisch gezien overal te gebruiken, voorbeelden zijn:

Lokale overheden (gemeentehuizen, buurthuizen)
Bedrijven (vergaderruimtes, showroom, kantine)
Scholen (Hoofdingang, lokalen, toiletten)
Horeca & Winkels (Restaurants, eetcafés, winkels)

De voordelen van de G-Light:
De G-Light is een handsfree geldispenser
De G-Light heeft een mooi design, die volledig kan worden aangepast, zodat hij perfect past in elke omgeving
Er komt automatisch een hygiëneproduct uit, wanneer je je handen onder de G-Light beweegt
De G-Light heeft een beveiligde muurbevestiging

Technische gegevens:
Werkspanning: 5 V / 6 V
Werkstroom: 1 A
Opties voor stroom:
- DC5V-adapter (niet inbegrepen)
- 4 stuks batterij C LR14 1.5 V alkaline cel (niet inbegrepen)
Stroom: 5 W
Beschermingsklasse: IPX2
Tankinhoud: 550 ml
Hoeveelheid vloeistof per pompje: 0,5 ml
Batterijduur: 36 - 40 dagen (gebaseerd op 100x gebruik per dag)
Lichaamswaarnemingsafstand: 2,5 m
Afmetingen product (L × B × H): 130 × 100 × 350 mm

Wat zit er in de verpakking?
1x 7063953 G-Light wall dispenser
1x Handleiding
1x Factuur (garantiebewijs)

Prettig in functionaliteit en gebruiksgemak
Met gebruikersgemak als uitgangspunt is de dispenserlamp van alle gemakken voorzien. Denk aan een sensor die beweging detecteert, een doseersensor die de hand detecteert, een vulindicator en LED-licht met COB technologie. Daarnaast werkt de G-Light op zowel batterij als netvoeding, waardoor je de G-Light overal kan plaatsen en gebruiken.

Binnen en buiten te plaatsen
De G-Light werkt zowel binnen als buiten. Binnen bedrijfsgebouwen is het apparaat goed te plaatsen op plekken waar veel mensen komen of voorbijlopen. Bijvoorbeeld bij de ingang van een bedrijfsrestaurant, vergaderruimte of bij de receptie. Ook buiten bij de ingang van winkels, restaurants en bouwmarkten plaats je hem eenvoudig naast de deur. Zelfs scholen, hotels en tandartspraktijken kunnen de G-Light goed gebruiken. Zodra bezoekers in de buurt komen, licht het apparaat subtiel op. Dankzij de muurvergrendeling is de G-Light diefstal-proof. De muurdispenser kan dus overal veilig opgehangen worden.

Design in eigen huisstijl
Het stijlvolle design van de dispenserlamp is op zichzelf al luxe en professioneel. Dankzij de mogelijkheden om het design in de eigen huisstijl of branding te maken, kan de lamp volledig opgaan in het interieur. Dat kan heel bescheiden - met bijvoorbeeld het bedrijfslogo op het paneel - of uitgebreid in een volledig design op maat. Uitermate geschikt voor bedrijven en publieke plekken dus, maar ook prima in huis te gebruiken.

Bestel direct online
Klaar om deze dispenser toe te voegen aan je winkelmandje? Dan kun je bij ons direct online een bestelling plaatsen. Je profiteert meteen van onze super snelle levering en uitstekende garantie. 

Hoeveel jaar garantie?
Er zit 2 jaar garantie op de BATAVIA 7063953 G-Light wall dispenser.

BATAVIA
Innovatief kwaliteitsgereedschap voor een aantrekkelijke prijs? Bij Batavia ontwikkelen we innovatieve en milieuvriendelijke producten voor zowel professioneel als doe-het-zelvergebruik. Het juiste gereedschap voor jouw klus maak je het leven gemakkelijker en zorgt voor een professionele afwerking. BATAVIA: Tools to build! 7063953



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid