Maxxsafe Autoruit Breker

Stuk. vanaf €19.99

Merk:Batavia

Breakthru met de Maxxsafe, een levensreddend hulpmiddel!
De veiligheidshamer draagt zijn steentje bij aan de veiligheid in jouw auto. Jaarlijks belanden er namelijk tienduizenden auto's in het water. Het risico om door een auto-ongeluk om te komen of met de auto in het water te belanden is een serieuze bedreiging. Weersomstandigheden, een kapotte of missende vangrail of onoplettendheid (zoals kijken op de smartphone), zorgen ervoor dat er jaarlijks mensen verdrinken in de auto. Als je in een situatie belandt, opgesloten in een auto onder water, werkt een standaard veiligheidshamer niet voldoende door verkeerd gebruik, de paniek in de situatie, mogelijke onvindbaarheid of gewoon te weinig slagkracht om een raam te breken door de te hoge waterweerstand.

Een nieuw levensreddend hulpmiddel
De Maxxsafe is een nieuw levensreddend hulpmiddel, die je zowel boven als onder water kunt gebruiken. Het is de beste optie om een autoruit te breken in een panieksituatie, vooral wanneer het waterniveau in de auto hoog is.

De voordelen van de autoruit breker:

Altijd aanwezig op de achteruit van de auto
Werkt zowel boven als onder water
De beste optie om in een panieksituatie de ruit te breken (met uitzondering van gelaagd glas)
Vindbaar door het waarschuwings LED lampje dat aangaat bij contact met water
Getest en goedgekeurd door TuV
Getest t/m 8 mm gehard glas
Technische gegevens:

Sticker: 3M
Batterij: CR1632 3V Knoopcel
Productgewicht zonder accessoires: 0,11 kg
Afmetingen product (L × B × H): 82 × 82 × 54 mm

Wat zit er in de verpakking?
1x 7063860 autoruit breker
1x Gordelsnijder
1x Handleiding
1x Factuur (garantiebewijs)

Keurmerken/certificaten:
CE, TuV, RoHS, PAHs, REACH

Gemakkelijk te vinden
Er begint een rood LED licht te knipperen zodra de Maxxsafe in contact komt met water. Hierdoor weet jij of je passagier altijd de veiligste (nood)uitgang te vinden, zelfs als je bijna niets kunt zien in het donkere water of aangeslagen bent door de impact van de crash.

100% Functioneel onder water
De weerstand van het water heeft géén invloed op de werking. In tegenstelling tot de normale veiligheidshamers die onder water niet betrouwbaar gebruikt kunnen worden. Zelfs kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen de Maxxsafe al gebruiken, omdat je geen kracht nodig hebt om de ruit te breken en de kinderen dus zelfstandig kunnen ontsnappen.

Altijd op de achterruit
De Maxxsafe is op de achterruit van de auto geplakt. Autos waar de motor voorin zit (ca. 99% van alle autos), zinken met de neus naar voren. Hierdoor zijn de achterbank en de kofferruimte de laatste plekken waar je mogelijk adem kunt halen en het beste kunt ontsnappen. Dat is de reden waarom de Maxxsafe op de achterruit bevestigd wordt en de kans aanzienlijk verhoogt om op eigen kracht uit de auto te ontsnappen.

Hoe werkt de Maxxsafe?
De Maxxsafe wordt op de achterruit geplakt met de 3M® sticker. Wanneer een auto te water raakt, begint het waterniveau in de auto snel te stijgen en is het absoluut onzeker of een autodeur te openen zal zijn. Dit afwachten en proberen is een enorm groot risico. Testfilms van o.a. Topgear® en Mythbusters® laten deze gevaarlijke situatie goed zien, waarin ook o.a. een deur gewoon niet geopend kan worden. Indien mogelijk is de beste vluchtroute de achterruit, welke je via de achterbank en kofferruimte kunt bereiken. Daar vind je de Maxxsafe® op de achterruit, mede herkenbaar ook door het knipperende LED waarschuwingslampje onder water. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de Maxxsafe draaiknop te gebruiken. Hierdoor schiet er een stalen pen tegen de achterruit van de auto en breekt de ruit. Nu kun je veel eenvoudiger uit de auto ontsnappen en jezelf in veiligheid brengen.

Bestel direct online
Klaar om deze autoruit breker neer te leggen in jouw auto? Dan kun je bij ons direct online een bestelling plaatsen. Je profiteert meteen van onze super snelle levering en uitstekende garantie. 

Hoeveel jaar garantie?
Er zit 2 jaar garantie op de BATAVIA 7063860 autoruit breker.

BATAVIA
Innovatief kwaliteitsgereedschap voor een aantrekkelijke prijs? Bij Batavia ontwikkelen we innovatieve en milieuvriendelijke producten voor zowel professioneel als doe-het-zelvergebruik. Het juiste gereedschap voor jouw klus maak je het leven gemakkelijker en zorgt voor een professionele afwerking. BATAVIA: Tools to build! 7063860



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid