hardhouten paal 50x50mm

Stuk. vanaf €4.70

Merk:Houthandel Jan Sok

Zoekt u voor uw bouw- of tuinproject sterke, robuuste en duurzame palen? Onze fijnbezaagde Okan hardhouten palen van 50x50mm bieden de perfecte oplossing! Ze leveren betrouwbare stevigheid en duurzaamheid, ideaal voor constructies zoals schuttingen, overkappingen, hekwerken en nog veel meer.

Onze hardhouten palen zijn vervaardigd uit Okan, een zeer sterke hardhoutsoort met een rijke, donkerbruine kleur. Met een hoge duurzaamheidsklasse en de capaciteit om nauwelijks vocht op te nemen, bieden deze palen een levensduur van wel 20-25 jaar, zelfs onbehandeld. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor installaties in de grond of het water.

Hoewel de onbehandelde Okan mettertijd prachtig vergrijst, kunt u ervoor kiezen om de palen te behandelen met speciale olie, zoals bangkirai of hardhout olie, om de originele kleur te behouden.

De hardhouten palen zijn hit and miss geschaafd en zorgvuldig gepunt voor een eenvoudige installatie. Door hun hardheid is het aanbevolen om de palen voor te boren. Voor de bevestiging adviseren we het gebruik van RVS gevelschroeven.

Beschikbaar in de lengtes 1.50m, 2.00m en 2.50m, kunt u precies de juiste maat voor uw project kiezen.

Specificaties:
Afmetingen: 50mm x 50mm
Lengtes: 1.50m, 2.00m & 2.50m
Houtsoort: Okan
Afwerking: Fijnbezaagd, gepunt
Verduurzaming: Onbehandeld
Levensduur: 20-25 jaar
Toepassingen: Schuttingen, Overkapping, Hekwerken
Aanbevolen bevestiging: Voorboren, RVS Hardhoutschroeven

Verstevig uw bouw- of tuinproject met onze duurzame Okan hardhouten palen! Bestel nu en geniet van de kwaliteit en betrouwbaarheid die onze producten u bieden.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid