hardhouten paal 60x60mm

Stuk. vanaf €3.00

Merk:Houthandel Jan Sok

Ontdek onze topkwaliteit Okan hardhouten palen van 60x60mm. Deze veelzijdige, duurzame palen zijn onmisbaar voor ieder bouw- of tuinproject. En het beste? Wij bieden deze premium palen aan voor een van de laagste prijzen op de markt!

Met hun hoge duurzaamheidsklasse 1, bieden onze Okan palen een uitzonderlijk lange levensduur en zijn ze ideaal voor ondergrondse toepassingen zoals schuttingen, hekken en walbeschoeiing. Hun weerstand tegen vocht maakt ze tevens zeer geschikt voor gebruik in waterrijke omgevingen.

Verkrijgbaar in lengtes variërend van 1 tot 4 meter, zijn onze hardhouten palen geschikt voor diverse projecten. Bovendien zijn ze fijnbezaagd en gepunt, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn.

De donkerbruine Okan houtsoort staat bekend om zijn sterkte en natuurlijke schoonheid. Na verloop van tijd verkrijgt onbehandeld Okan hout een prachtige grijze patina, maar het kan ook behandeld worden met olie zoals bangkirai of hardhout olie om de oorspronkelijke kleur te behouden.

Voor de verwerking van de palen adviseren wij voorboren, gezien de hardheid van het hout. Voor een veilige bevestiging raden we RVS Hardhoutschroeven aan.

Specificaties:

Afmetingen: 60mm x 60mm
Beschikbare lengtes: 1.00m, 1.50m, 2.00m, 2.50m, 2.75m, 3.00m, 3.50m, 4.00m
Houtsoort: Okan
Afwerking: Fijnbezaagd, gepunt
Verduurzaming: Onbehandeld
Levensduur: 20-25 jaar

Of u nu een stevige schutting wilt bouwen, een sfeervolle overkapping wilt creëren of een robuuste walbeschoeiing nodig heeft, onze Okan hardhouten palen zijn de perfecte keuze voor uw project. Profiteer nu van onze hoogwaardige kwaliteit tegen de beste prijs!

Voor meer informatie of advies, mail naar info@houthandeljansok.nl of bel 0522-851551. Wij helpen u graag om het beste uit uw project te halen!




*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid