hardhouten paal 70x70mm

Stuk. vanaf €9.35

Merk:Houthandel Jan Sok

Kies voor topkwaliteit met onze Okan hardhouten palen van 70x70mm. Deze veelzijdige en duurzame palen zijn de stevige fundering die uw project nodig heeft. Met een van de scherpste prijzen op de markt, bieden we uitzonderlijke waarde zonder in te boeten op kwaliteit.

Onze Okan palen hebben een duurzaamheidsklasse 1 en een lange levensduur, waardoor ze ideaal zijn voor ondergrondse toepassingen, zoals schuttingen en walbeschoeiingen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes van 1,5 tot 4 meter, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan projecten.

De palen zijn fijnbezaagd en gepunt voor gemakkelijke installatie. Het donkerbruine Okan hout is niet alleen sterk, maar heeft ook een aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Hoewel het onbehandeld is en na verloop van tijd grijs wordt, kan het ook worden behandeld met olie om zijn oorspronkelijke kleur te behouden.

Specificaties:
Afmetingen: 70mm x 70mm
Beschikbare lengtes: 1.50m, 2.00m, 2.50m, 2.75m, 3.00m, 3.50m, 4.00m
Houtsoort: Okan
Afwerking: Fijnbezaagd, gepunt
Verduurzaming: Onbehandeld
Levensduur: 20-25 jaar

De hardheid van het hout maakt het raadzaam om de palen voor te boren alvorens ze te installeren. Voor bevestiging raden we RVS Hardhoutschroeven aan.

Of u nu aan de slag gaat met een nieuwe schutting, een sfeervolle overkapping wilt creëren, of stevige walbeschoeiing nodig heeft, onze Okan hardhouten palen bieden de kwaliteit die u zoekt tegen een prijs die binnen uw budget past.

Voor meer informatie of advies over deze palen of over uw project, mail naar info@houthandeljansok.nl of bel 0522-851551. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Haal het beste uit uw project met onze hardhouten palen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid