hardhouten paal 40x40mm

Stuk. vanaf €2.20

Merk:Houthandel Jan Sok

Kies voor een sterke, betrouwbare basis voor uw project met onze duurzame Okan hardhouten palen! Deze fijnbezaagde, vierkante palen van 40x40mm zijn vakkundig verwerkt om maximale duurzaamheid en stabiliteit te bieden, perfect voor het monteren van vlonders, het plaatsen van beschoeiingen en andere constructies in en rondom water en grond.

De hardhouten palen zijn gemaakt van Okan, een houtsoort die bekend staat om zijn sterkte en prachtige donkerbruine kleur. Okan heeft een uitzonderlijke levensduur van 20-25 jaar, dankzij de hoge duurzaamheidsklasse en het vermogen om nagenoeg geen vocht op te nemen. Deze kenmerken maken het ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen.

Met de tijd vergrijst onbehandeld Okan op een charmante manier, maar het kan worden behandeld met olie zoals bangkirai of hardhout olie om de oorspronkelijke kleur te behouden.

Elke paal is met zorg gepunt en hit and miss geschaafd voor een nette afwerking en eenvoudige installatie. Voor een optimale bevestiging adviseren wij om de palen voor te boren en RVS gevelschroeven te gebruiken voor de montage.

Deze hardhouten palen zijn verkrijgbaar in de lengtes 1.00m en 1.50m, zodat u precies de juiste maat kunt kiezen voor uw project.

Specificaties:
Afmetingen: 40mm x 40mm
Lengtes: 1.00m & 1.50m
Houtsoort: Okan
Afwerking: Fijnbezaagd, gepunt
Verduurzaming: Onbehandeld
Levensduur: 20-25 jaar
Toepassingen: Vlonders, beschoeiingen, grond- en waterconstructies
Aanbevolen bevestiging: Voorboren, RVS Hardhoutschroeven

Bouw met vertrouwen en kies voor onze duurzame Okan hardhouten palen! Bestel nu en start uw project op een solide basis.




*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid