hardhouten paal 80x80mm

Stuk. vanaf €17.70

Merk:Houthandel Jan Sok

Ontdek de kracht van onze Okan hardhouten palen, met een maat van 80x80mm, ideaal voor elke tuin- of bouwklus waarbij duurzaamheid een must is. Verkrijgbaar in diverse lengtes van 2 tot 4 meter, bieden onze palen een perfecte balans tussen kwaliteit en prijs, waarmee we ons als een van de meest concurrerende op de markt positioneren.

Met een duurzaamheidsklasse 1 garanderen onze Okan palen een lange levensduur, waardoor ze perfect zijn voor grondtoepassingen zoals schuttingen en walbeschoeiingen. De palen zijn fijnbezaagd en gepunt voor een eenvoudige installatie.

Onze hardhouten palen hebben een prachtige donkerbruine kleur en worden in de loop der tijd op een natuurlijke manier grijs. Het is ook mogelijk om ze met olie te behandelen om hun oorspronkelijke kleur te behouden.

Specificaties:
Afmetingen: 80mm x 80mm
Beschikbare lengtes: 2.00m, 2.50m, 2.75m, 3.00m, 3.50m, 4.00m
Houtsoort: Okan
Afwerking: Fijnbezaagd, gepunt
Verduurzaming: Onbehandeld
Levensduur: 20-25 jaar

Dankzij de hardheid van Okan hout, is het aan te raden om de palen voor te boren alvorens ze te installeren. Voor bevestiging raden we RVS Hardhoutschroeven aan.

Of u nu een robuuste schutting wilt bouwen, een duurzame overkapping nodig heeft of een stevige walbeschoeiing wilt installeren, onze Okan hardhouten palen zijn de betrouwbare keuze voor uw project.

Voor meer informatie of advies over deze palen of uw specifieke project, mail naar info@houthandeljansok.nl of bel 0522-851551. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kies voor de beste kwaliteit met onze Okan hardhouten palen!




*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid