22x200mm Douglas fijnbezaagde plank

Stuk. vanaf €9.00

Merk:Houthandel Jan Sok

Ontdek onze hoogwaardige Douglas planken, perfect voor al uw bouw- en tuinprojecten. Deze duurzame houtsoort staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en lange levensduur. Bij onze houthandel vindt u een uitgebreid assortiment aan Douglas en Lariks planken, beschikbaar in diverse afmetingen zoals 22x200mm.

Onze Douglas fijnbezaagde planken zijn zorgvuldig geschaafd en zijn beschikbaar in lengtes van 3.00 meter, 4.00 meter en 5.00 meter. Zo kunt u de perfecte afmeting vinden die aansluit bij uw project. Onze planken zijn ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waaronder terrasplanken, schuttingen, tuinmeubelen en nog veel meer!

Naast onze Douglas planken bieden we ook een assortiment van Lariks planken, die ook bekend staan om hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Onze 22x200mm fijnbezaagde planken zijn verkrijgbaar in zowel Lariks als Douglas houtsoorten, onbehandeld en klaar om aan uw persoonlijke stijl en afwerking te voldoen.

Bij onze houthandel kunt u rekenen op de beste kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende service. Bezoek onze webshop en ontdek het ruime assortiment aan Douglas en Lariks planken voor uw volgende project. Profiteer nu van onze snelle levering en geniet van de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van ons hoogwaardige houtaanbod!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid