Gedipte werkhandschoenen snijklasse 3/C

Stuk. vanaf €11.15

Merk:Milwaukee

Milwaukee Gedipte Werkhandschoenen Snijklasse 3/C bieden superieure bescherming en comfort voor de meest veeleisende werkomstandigheden. Deze handschoenen zijn ontworpen om uitstekende snij- en schuurweerstand te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor het strippen en snijden van draad.

Verkrijgbaar in de maten 7/S, 8/M, 9/L, 10/XL en 11/XXL, bieden deze handschoenen een comfortabele pasvorm voor elke handgrootte. De SMARTSWIPE palm en vingertoppen maken het gebruik van touchscreen-apparaten mogelijk zonder de handschoenen te verwijderen, wat zorgt voor extra gemak op de werkplek.

De handschoenen zijn Europees gecertificeerd volgens EN ISO 21420 en EN388:2016 (4343C) voor snijbescherming. Gemaakt van een mix van nylon, PE, glasvezel en spandex, bieden deze handschoenen zowel flexibiliteit als duurzaamheid. De nitrilcoating zorgt voor een sterke en betrouwbare grip, zelfs in veeleisende werkomstandigheden en bij olieachtige oppervlakken.

Belangrijkste kenmerken:

Snijklasse 3/C-bescherming
SMARTSWIPE palm en vingertoppen voor gebruik van touchscreen-apparaten
Uitstekende grip met nitrilcoating, presteert goed in een breed temperatuurbereik en bij olieachtige oppervlakken
Superieure perforatieweerstand voor scherpe materialen
Comfortabel en ademend ontwerp
Europees gecertificeerd volgens EN ISO 21420 en EN388:2016 (4343C)
Materiaal: Nylon, PE Mix, glasvezel, spandex: Coating: Nitril
Verkrijgbaar in maten 7/S, 8/M, 9/L, 10/XL en 11/XXL
Aantal paren: 1

Bescherm uw handen tegen snijwonden en schaafwonden met de Milwaukee Gedipte Werkhandschoenen Snijklasse 3/C. Bestel nu en ervaar het verschil in kwaliteit en betrouwbaarheid van Milwaukee werkhandschoenen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid