Handschoen Keron ActivGripAdvance

Stuk. vanaf €5.99

Merk:Keron

De Keron ActivGripAdvance handschoenen zijn hoogwaardige werkhandschoenen, ontworpen voor universeel gebruik en optimale prestaties in diverse omstandigheden. Deze kwaliteitshandschoenen zijn gemaakt van naadloos gebreid nylon (13 denier) en voorzien van een Microfinish nitril coating voor uitstekende grip en duurzaamheid.

De hoogwaardige toplaag van Microfinish nitril coating zorgt voor uitstekende mechanische eigenschappen zoals slijtvastheid en oliebestendigheid. Deze handschoenen bieden een goede grip, zowel onder droge als vochtige of oliegladde omstandigheden, en hebben een uitstekende vingergevoeligheid. De elastische nylon stof zorgt voor een perfecte pasvorm en comfort tijdens het dragen.

De Keron ActivGripAdvance handschoenen zijn geschikt voor universeel gebruik en zijn ideaal voor diverse werkzaamheden. Ze zijn verkrijgbaar in de kleurencombinatie blauw en zwart.

Kenmerken:

Kwaliteitshandschoen van naadloos gebreid nylon (13 denier)
Hoogwaardige Microfinish nitril coating voor uitstekende grip en duurzaamheid
Goede mechanische eigenschappen, zoals slijtvastheid en oliebestendigheid
Uitstekende vingergevoeligheid en grip onder diverse omstandigheden
Elastisch nylon voor een perfecte pasvorm
Universeel gebruik
Kleur: blauw/zwart
Bestel nu de Keron ActivGripAdvance handschoenen en ervaar de veelzijdigheid en kwaliteit van deze werkhandschoenen voor al uw werkzaamheden!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid