High Cut F Gloves

Stuk. vanaf €20.45

Merk:Milwaukee

De High Cut F Gloves van Milwaukee zijn ontworpen om gebruikers een hoge behendigheid en duurzaamheid te bieden. Deze snijbestendige handschoenen zijn gemaakt van een 18-gauge breisel voor totale beweeglijkheid. De handschoenen hebben ook een versterkte nitrilcoating tussen de duim en wijsvinger voor een verhoogde duurzaamheid op slijtagegevoelige punten. De langdurige nitrilcoating zorgt ervoor dat deze handschoenen beter bestand zijn tegen intensieve werkomstandigheden op de bouwplaats. MILWAUKEE SMARTSWIPE vingertoppen stellen u in staat om uw touchscreen-apparaten volledig te bedienen zonder de handschoenen te verwijderen. MILWAUKEE High Cut F Gloves zijn voorzien van een kleurgecodeerde polsband en logo op de rug van de hand voor eenvoudige identificatie van het snijniveau.

Beschikbaar in de maten 7/S, 8/M, 9/L, 10/XL en 11/XXL, bieden deze handschoenen de hoogste Europese snijbescherming en zijn ideaal voor het hanteren van kleine voorwerpen. Het ademende ontwerp zorgt voor een uitstekend ademend vermogen en comfort gedurende de hele dag. De handschoenen zijn DMF-vrij en voldoen aan REACH. Ze kunnen tot 3 keer machinaal gewassen worden en zijn gecertificeerd volgens EN ISO 21420 en EN388:2016 (4X43F).

Belangrijkste kenmerken:

Hoogste Europese snijbescherming
18-gauge materiaal voor extra beweeglijkheid
Uitstekende grip met nitril gedompelde palm
Uitstekend ademend vermogen en comfort gedurende de hele dag
Nitril versterking tussen duim en wijsvinger voor meer duurzaamheid
SMARTSWIPE palm en vingertoppen voor gebruik van touchscreen-apparaten
DMF-vrij en REACH-conform
3 keer machinewasbaar
Gecertificeerd volgens EN ISO 21420 en EN388:2016 (4X43F)

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de Milwaukee High Cut F Gloves. Bestel nu en ervaar het verschil in behendigheid, bescherming en duurzaamheid voor uw handen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid