Winter Werkhandschoenen Snijklasse 4/D

Stuk. vanaf €19.25

Merk:Milwaukee

De Winter Werkhandschoenen Snijklasse 4/D van Milwaukee zijn speciaal ontworpen om optimale warmte, de hele dag comfort en eersteklas behendigheid te bieden bij het hanteren van kleine voorwerpen. Deze geisoleerde winter werkhandschoenen maken gebruik van een warme acryl badstof voering om warmte vast te houden, zelfs in de koudste buitenomstandigheden.

Verkrijgbaar in de maten 7/S, 8/M, 9/L, 10/XL en 11/XXL, zijn deze handschoenen voorzien van een veilige dubbele thermische voering die uw handen comfortabel warm houdt zonder dat de voering loslaat na langdurig gebruik op de werkplek. Deze MILWAUKEE handschoenen hebben een 15-gauge nylon buitenlaag, wat resulteert in een hoge behendigheid van de vingertoppen en ademend vermogen.

Onze geisoleerde snijbestendige werkhandschoenen zijn ideaal voor materiaalbehandeling, sloopwerkzaamheden, het strippen van draad, het draadsnijden van buizen, algemeen gebruik en verbouwingswerkzaamheden. Onze warme winter werkhandschoenen zijn voorzien van een 3/4 dubbel gedompelde latex handpalm microfinish voor waterbestendigheid, wat zorgt voor de beste grip in de koudste temperaturen.

Belangrijkste kenmerken:

Ultieme warmte, de hele dag comfort en best-in-class behendigheid bij het hanteren van kleine voorwerpen
Geisoleerde winter werkhandschoenen met warme acryl badstof voering
Veilige dubbele thermische voering om handen comfortabel warm te houden
15-gauge nylon buitenlaag voor hoge vingertopbehendigheid en ademend vermogen
Ideaal voor materiaalbehandeling, sloopwerkzaamheden, draadstrippen, buisdraadsnijden, algemeen gebruik en verbouwingswerkzaamheden
3/4 dubbel gedompelde latex handpalm microfinish voor waterbestendigheid en uitstekende grip in koude temperaturen

Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Milwaukee met de Winter Werkhandschoenen Snijklasse 4/D. Bestel nu en ervaar het verschil in warmte, comfort en bescherming voor uw handen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid