Winter werkhandschoenen

Stuk. vanaf €8.85

Merk:Milwaukee

Houd uw handen warm en beschermd tijdens het werken in koude omstandigheden met de Milwaukee Winter Werkhandschoenen. Deze hoogwaardige handschoenen combineren winterisolatie, comfort en behendigheid, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik in de meest veeleisende werkomgevingen.

De Milwaukee Winter Werkhandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 7/S, 8/M, 9/L, 10/XL en 11/XXL, zodat u de perfecte pasvorm voor uw handen kunt vinden. Ze zijn voorzien van snijklasse A-bescherming en bieden voldoende warmte en comfort dankzij hun dubbele voering van acryl badstof. Deze voering is uitstekend ademend, zodat u de hele dag comfortabel kunt werken, zelfs in de koelste omstandigheden.

Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor hoge beweeglijkheid bij het vastpakken van kleine voorwerpen, waardoor ze perfect zijn voor een breed scala aan taken en beroepen. Ze zijn Europees gecertificeerd volgens EN ISO 21420, EN388:2016 (1141A) en EN511 (01X) voor bescherming tegen snij- en koudebestendigheid.

De buitenvoering van de handschoenen is gemaakt van een combinatie van nylon en elastische vezel, terwijl de coating bestaat uit duurzaam en gripvast latex. Dit zorgt voor een uitstekende grip en bescherming bij het werken met gereedschap en materialen.

Belangrijkste kenmerken:

Winterisolatie voor warme handen in koude omstandigheden
Snijklasse A-bescherming
Hoge beweeglijkheid voor het vastpakken van kleine voorwerpen
Warme en ademende dubbele voering voor optimaal comfort
Europees gecertificeerd volgens EN ISO 21420, EN388:2016 (1141A) en EN511 (01X)
Buitenvoering: Nylon, elastische vezel
Binnenvoering: Acryl badstof
Coating: Latex
Verkrijgbaar in maten 7/S, 8/M, 9/L, 10/XL en 11/XXL
Aantal paren: 1

Investeer in de Milwaukee Winter Werkhandschoenen en ervaar het verschil in comfort en bescherming bij het werken in koude omstandigheden. Bestel nu en ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van Milwaukee werkhandschoenen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid