Noorse sok 3 paar maat 39-42

Stuk €8.99

Merk:Houthandel Jan Sok

Ervaar de ultieme warmte en comfort met deze hoogwaardige Noorse sokken, nu verkrijgbaar in een voordelige set van 3 paar. Deze sokken zijn perfect voor de koude dagen en bieden niet alleen warmte, maar ook een heerlijk zacht gevoel aan uw voeten.

Met een samenstelling van 26% wol, 62% acryl en 12% polyamide, zijn deze Noorse sokken ontworpen om u langdurig comfort en isolatie te bieden. De combinatie van materialen zorgt voor een perfecte balans tussen warmte, zachtheid en duurzaamheid.

De comfortabele badstof zool geeft uw voeten een extra laagje bescherming en demping, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Of u nu thuis ontspant, aan het werk bent of geniet van een winterse wandeling, deze sokken houden uw voeten warm en comfortabel.

Deze stijlvolle Noorse sokken zijn verkrijgbaar in een tijdloze grijze kleur, passend bij elke outfit. Maat 39-42 zorgt voor een goede pasvorm voor de meeste volwassenen.

Bestel nu uw Noorse sokken (3 paar) in maat 39-42 en geniet van de perfecte combinatie van stijl, warmte en comfort tijdens de koudere maanden. Voeg dit essentiële accessoire toe aan uw garderobe en ervaar het verschil dat kwaliteit kan maken.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid