Stapp sokken All round Worker 2 paar maat 47-50

Per Paar €7.95

Merk:Houthandel Jan Sok

Geef uw voeten het comfort en de ondersteuning die ze verdienen met de Stapp All Round Worker sokken, nu verkrijgbaar in een handige verpakking van 2 paar. Deze hoogwaardige sokken zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik en bieden een zacht en warm gevoel aan uw voeten, ideaal voor zowel werk- als vrijetijdssituaties.

De Stapp All Round Worker sokken hebben een comfortabele niet voelbare teennaad, waardoor irritatie en ongemak worden voorkomen. De toevoeging van acryl zorgt voor een zacht en warm gevoel, terwijl de ingebreide flex wreef rimpelvorming tegengaat voor een soepele pasvorm.

Deze sokken zijn uitgerust met een badstofvoet voor extra comfort en een versterkte hak en teen voor langdurige duurzaamheid. Hierdoor zijn de Stapp All Round Worker sokken een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik.

Met een samenstelling van 41% katoen, 41% acryl, 15% polyester en 3% elastomeer, bieden deze sokken een perfecte balans tussen comfort, warmte en duurzaamheid. De sokken zijn verkrijgbaar in een stijlvolle marine kleur en zijn geschikt voor maat 47-50.

Mis deze kans niet om uw voeten te voorzien van de Stapp All Round Worker sokken in maat 47-50 en voeg dit essentiële accessoire toe aan uw garderobe. Bestel nu uw 2 paar en geniet van het ultieme comfort en ondersteuning, ongeacht uw activiteiten.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid