Stapp sokken Boston marine maat 35-38

Per Paar €8.95

Merk:Houthandel Jan Sok

Trakteer uw voeten op de ultieme ervaring van comfort en duurzaamheid met de Stapp Boston sokken in marine, maat 35-38. Deze hoogwaardige sokken zijn speciaal ontworpen om uw voeten droog en comfortabel te houden, ongeacht de activiteit.

De COOLMAX® vierkanalen vezel in deze sokken zorgt voor een uitstekende vochtverdamping, waardoor uw voeten droog blijven tijdens zelfs de meest inspannende activiteiten. Daarnaast zorgt de CORDURA® versterking voor extra slijtvastheid, waardoor deze sokken een lange levensduur hebben.

Voor extra comfort zijn de Stapp Boston sokken voorzien van een badstof zool met versterking op de hak en teen, wat zorgt voor maximale schokdemping. De ventilatiekanalen in het ontwerp bevorderen een betere luchtcirculatie rond uw voeten, waardoor ze fris en droog blijven.

De perfecte pasvorm en elastische boord van de Stapp Boston sokken voorkomen dat ze afzakken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het constant optrekken van uw sokken. Bovendien is de vlakke, niet voelbare naad bij de teen speciaal ontworpen om irritatie te voorkomen.

Met een samenstelling van 40% katoen, 25% coolmax polyester, 20% polyamide, 13% cordura/polyamide en 2% elastomeer, zijn deze sokken een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Bestel vandaag nog uw Stapp Sokken Boston in marine, maat 35-38, en ervaar het verschil dat deze geavanceerde technologieën kunnen maken voor uw dagelijks comfort en welzijn. Voeg dit essentiële accessoire toe aan uw garderobe en laat uw voeten u bedanken!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid