Hoekverbinding L vierkant

Stuk. vanaf €24.05

Merk:Houthandel Jan Sok

Upgrade uw speeltoestel met onze stevige Hoekverbinding L vierkant, ontworpen om stabiliteit en duurzaamheid te bieden. Het is de perfecte keuze voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare en eenvoudig te monteren oplossing voor hun speeltoestelconstructie.

Deze robuuste hoekverbinding is ideaal voor vierkante palen met afmetingen variërend van 70x70mm tot 90x90mm. De bevestigingsplaat meet 330x330mm, waardoor een solide en veilige bevestiging aan uw speeltoestel gewaarborgd is. Met een hoek van 45° zorgt het voor een sterke en stabiele verbinding, wat essentieel is voor de veiligheid en duurzaamheid van het speeltoestel.

De hoekverbinding is vervaardigd met een wanddikte van 4mm, en is voorzien van 10mm boorgaten voor eenvoudige montage. De verbinding is verkrijgbaar in twee kleuren: opvallend blauw of natuurlijk groen, waardoor u de uitstraling van uw speeltoestel naar wens kunt aanpassen.

Het grote pluspunt van deze hoekverbinding is de eenvoudige montage, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Bovendien geniet u van gratis verzending bij de aankoop van dit product.

Koop de Hoekverbinding L vierkant nu en start vandaag nog met het bouwen van het perfecte speeltoestel! Het is een geweldige manier om een duurzaam, veilig en persoonlijk speeltoestel te creëren dat jarenlang speelplezier garandeert.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid