Schommelverbinding

Stuk. vanaf €32.70

Merk:Houthandel Jan Sok

Creëer een stabiele en veilige schommelconstructie met onze Schommelverbinding van 350mm. Dit essentiële component helpt bij het samenstellen van uw schommeltoestel, waarbij veiligheid en duurzaamheid centraal staan.

Deze schommelverbinding is ontworpen voor een naadloze en stevige aansluiting van uw schommelpalen. De horizontale buis van de verbinding heeft een lengte van 350mm, perfect voor palen met een diameter van 120mm. Daarnaast hebben de verticale buizen een lengte van 200mm, ideaal voor palen met een diameter van 100mm.

De schommelverbinding is verkrijgbaar in twee verschillende hoeken, 60° en 80°, om tegemoet te komen aan verschillende ontwerpeisen. Of u nu een traditionele rechte schommel wilt of een meer hoekige constructie, deze schommelverbinding kan aan uw specifieke behoeften voldoen.

Gemakkelijk te monteren en duurzaam, deze schommelverbinding biedt een sterke basis voor uw schommeltoestel. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en veilig onderdeel voor hun schommelset. Verbeter uw schommelervaring met onze robuuste en veelzijdige Schommelverbinding van 350mm!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid