plastic ringenset

Stuk. vanaf €12.25

Merk:Houthandel Jan Sok

Laat de atletische vaardigheden van je kind bloeien met onze Kleurrijke Plastic Ringenset! Of je kind nu schommelt, hangt, slingert of draait, deze ringen bieden een eindeloze hoeveelheid plezier en beweging. Beschikbaar in levendige kleuren geel en rood, ze zijn een uitstekende aanvulling op elke speelruimte.

Deze ringenset is zorgvuldig ontworpen met een lengte van 220 mm en een breedte van 165 mm, perfect voor kleine handjes om stevig vast te grijpen. De dikte van het spuitgegoten PP kunststof is 20 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele grip. De binnenmaten van de ringen zijn 13 cm breed en 12,5 cm hoog, wat voldoende ruimte biedt voor een veilige en plezierige speelervaring.

Met touwen die verstelbaar zijn van 115 cm tot 200 cm, kunnen deze ringen worden aangepast aan de grootte van je kind of de hoogte van je speelstructuur. De touwen zijn gemaakt van robuust polypropyleen, waardoor ze bestand zijn tegen het weer en intensief gebruik. Bovendien worden de ringen geleverd met een set verzinkte stalen ophangringen en stelachten voor eenvoudige installatie.

Gekeurd volgens EN-71 normen, je kunt erop vertrouwen dat deze ringenset veilig is voor je kinderen om mee te spelen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een geweldige manier om de fysieke ontwikkeling van je kind te stimuleren.

Onze Plastic Ringenset wordt gratis bij je thuis bezorgd en bevat 2 kunststof ringen in de gekozen kleur (geel of rood), een set ophangringen en stelachten in verzinkt staal en een touwenset. Deze ringenset is eenvoudiger en comfortabeler in gebruik dan traditionele stalen ringen en zal ongetwijfeld een hit zijn bij je kinderen. Maak je speeltuin compleet met deze levendige en duurzame ringenset!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid