Schommeldisk kunststof

Stuk. vanaf €13.40

Merk:Houthandel Jan Sok

Ontdek eindeloos schommelplezier met onze kleurrijke Schommeldisks in Blauw, Geel, Groen en Rood. Deze schommeldisks zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn perfect voor urenlang actief speelplezier in de buitenlucht.

Onze Schommeldisk heeft een diameter van 28 cm en een hoogte van 4 cm, de ideale afmetingen voor comfortabel schommelen. Het ontwerp is eenvoudig, maar sterk en duurzaam, waardoor kinderen zich vrij en veilig kunnen bewegen.

Elke Schommeldisk wordt geleverd met een stevig touw van 10 mm dik en 190 cm lang, klaar om te bevestigen aan uw schommelframe of boomtak. Het touw is ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan, en de kunststof schommeldisk kan gemakkelijk worden gereinigd en onderhouden, waardoor dit een praktische en duurzame keuze is voor uw speelruimte.

Onze Schommeldisk weegt slechts 0,65 kg, waardoor hij gemakkelijk op te hangen en te verplaatsen is. Verkrijgbaar in vier levendige kleuren, deze schommeldisks voegen een leuke en speelse toets toe aan elke tuin of speelplaats.

Kies voor onze Schommeldisk in Kunststof en laat uw kinderen genieten van uren plezier terwijl ze hun coördinatie en evenwichtsgevoel ontwikkelen. Dit product is een must-have voor elke speelruimte!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid