Schommelzit Luxe

Stuk. vanaf €30.95

Merk:Houthandel Jan Sok

Beleef onbezorgd schommelplezier met uw kleintje met ons Luxe Schommelzitje, beschikbaar in levendige kleurencombinaties van Rood/Geel en Paars/Groen. Dit schommelzitje is ontworpen met de veiligheid en het comfort van uw kind in gedachten en biedt een veilige schommelervaring die uw kind zeker zal waarderen.

Dit Luxe Schommelzitje is geschikt voor schommels met een hoogte van 200 tot 240 cm. Het zitje is voorzien van een apart T-stuk en een veiligheidsriempje voor extra veiligheid, waardoor uw kleintje veilig kan schommelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Het zitje is vervaardigd van spuitgegoten PP, een stevig en duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen en zorgt voor langdurige schommelpret. De ringen en stelachten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, terwijl de touwverbindingen van gelast kunststof zijn, wat een extra sterkte en duurzaamheid garandeert.

Of u nu kiest voor het Rood/Geel of het Paars/Groen schommelzitje, deze kleurrijke en veilige schommelzitjes zijn een fantastische aanvulling op elke speelruimte. Ze stimuleren niet alleen fysieke activiteit en ontwikkeling van motorische vaardigheden, maar zorgen ook voor urenlang plezier voor uw kind.

Kies vandaag nog voor ons Luxe Schommelzitje en transformeer uw tuin of speelruimte in een levendige en veilige speelplaats voor uw kleintje!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid