Voetschommel kunststof

Stuk. vanaf €20.49

Merk:Houthandel Jan Sok

Voeg een extra dimensie toe aan schommelplezier met onze Voetschommel in Kunststof, beschikbaar in Groen, Blauw en Rood. Deze unieke schommel biedt een spannend alternatief voor traditioneel zittend schommelen, waardoor kinderen een nieuwe manier van bewegen en spelen kunnen ontdekken.

De Voetschommel is ontworpen met twee veilige voetstappen, die een veilige en stabiele basis bieden voor staand schommelen. Dit maakt de schommel niet alleen leuk, maar ook uitdagend, en het helpt kinderen om hun evenwicht en coördinatie te ontwikkelen terwijl ze genieten van het heerlijke gevoel van vrij schommelen.

Onze Voetschommel is gemaakt van duurzaam kunststof, ontworpen om jarenlang intensief gebruik te weerstaan. Het meegeleverde touw heeft een diameter van 10 cm, wat zorgt voor een stevige en veilige bevestiging. Het eenvoudige ontwerp maakt de schommel gemakkelijk te installeren en geschikt voor de meeste schommelframes of boomtakken.

Of uw kinderen nu zin hebben in een traditionele zitschommel of iets avontuurlijkers, onze Voetschommel in Kunststof is een uitstekende keuze. Kies uw favoriete kleur en verrijk uw buitenruimte met dit innovatieve en leuke speeltoestel!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid