trapeze kunststof ringen

Stuk. vanaf €18.35

Merk:Houthandel Jan Sok

Verhoog het plezier en avontuur in je tuin met onze Trapeze met Kunststof Ringen! Beschikbaar in levendige kleuren geel of groen, dit product is een fantastische aanvulling op elke speelset. Het combineert het klassieke plezier van een trapeze-bar met de extra opwinding van turnringen, waardoor je kind talloze manieren heeft om te spelen en zichzelf uit te dagen.

Onze trapeze-bar is gemaakt van hoogwaardig, geimpregneerd hardhout, wat een duurzame en veilige keuze is. Het hout is behandeld met anorganische zouten, wat de levensduur verlengt en het weerbestendig maakt. De bar is 580 mm lang en 35 mm in diameter, waardoor het perfect is voor kleine handjes om veilig vast te grijpen.

De kunststof ringen bieden extra comfort en grip tijdens het schommelen, klauteren of klimmen. Ze zijn 210 mm lang, 165 mm breed, en 20 mm in diameter, perfect voor avontuurlijke kinderen. De gegalvaniseerde stalen ophangringen en stelachten zijn omringd door een spuitgegoten PP kunststof driehoekring, wat zorgt voor extra veiligheid en duurzaamheid.

De touwen kunnen in lengte worden aangepast, variërend van de kortste stand tot een maximale lengte van 120 cm, zodat je de trapeze perfect kunt afstemmen op de grootte van je kind of de hoogte van de schommel.

Dit product is een geweldige manier om de lichamelijke ontwikkeling van je kind te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben en hun zelfvertrouwen en coördinatie verbeteren. De Trapeze met Kunststof Ringen zal ongetwijfeld de favoriete speeltijdactiviteit van je kind worden!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid