Duikelstangen

Stuk. vanaf €16.00

Merk:Houthandel Jan Sok

Laat uw kinderen de wereld ondersteboven ervaren met onze duurzame en aantrekkelijke Duikelstangen! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, deze Duikelstangen bieden onbeperkt speelplezier en stimuleren tegelijkertijd de lichamelijke ontwikkeling van uw kind.

Productkenmerken:
Duikelstangen zijn verkrijgbaar in twee formaten: 900mm en 1250mm, geschikt voor verschillende leeftijden en groottes.
Kleuropties omvatten fel rood en levendig groen, gepoedercoat voor extra duurzaamheid en roestvrij staal voor een moderne, minimalistische look.
Elke Duikelstang wordt geleverd met houtdraadbouten en afwerkdoppen voor een veilige installatie en nette afwerking.
Ideaal voor het bevorderen van lichamelijke activiteit, coördinatie, kracht en balans.
Duurzaam en weerbestendig, perfect voor buiteninstallaties in tuinen, scholen of parken.

Of ze nu gymnastische bewegingen oefenen of gewoon plezier maken, kinderen van alle leeftijden zullen genieten van onze kleurrijke en stevige Duikelstangen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang plezier te bieden. Door hun veelzijdigheid en duurzaamheid zijn deze Duikelstangen een fantastische aanvulling op elke speeltuin of achtertuin. Of u nu kiest voor de opvallende gepoedercoate versies of de stijlvolle roestvrijstalen optie, uw kinderen zullen dol zijn op het spelen op deze Duikelstangen. Ga op de kop voor plezier met onze fantastische Duikelstangen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid