Touwladder

Stuk. vanaf €16.95

Merk:Houthandel Jan Sok

Zorg voor avontuur en plezier in je tuin met onze Hardhouten Touwladders! Of je nu kiest voor onze 4-sporten touwladder van 160 cm of onze grotere versie met 6 sporten van 210 cm, beide bieden ze uren klimplezier voor je kinderen.

Deze touwladders zijn gemaakt van hoogwaardig PP (polypropyleen) touw, dat bekend staat om zijn sterke en duurzame kwaliteiten. Elke sport is gemaakt van robuust hardhout en heeft een diameter van 35 mm, ideaal voor kleine handen om veilig vast te grijpen. Bovendien zorgt de ruimte van 35 cm tussen elke sport voor voldoende ruimte voor het klimmen, klauteren en balanceren.

Beide touwladders worden geleverd met twee verzinkte stalen ophangringen voor een veilige en eenvoudige installatie. Of je nu een speeltoren of schommelset hebt, onze touwladders zijn de perfecte aanvulling om je speelruimte nog spannender te maken.

Het klimmen op een touwladder is een uitstekende oefening voor kinderen, omdat het helpt bij het ontwikkelen van hun coördinatie en evenwichtsgevoel. Het is misschien even wennen aan het bewegen van de ladder, maar zodra ze de techniek onder de knie hebben, zullen ze op en neer klimmen als ware aapjes!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid