Douglas schommelaanbouw t.b.v. speeltoestel Bonobo

Stuk. vanaf €229.00

Merk:Woodvision

Voeg een extra dimensie van plezier en opwinding toe aan uw Douglas Speeltoestel Bonobo met de Douglas schommelaanbouw. Deze aanvulling, speciaal ontworpen voor het Bonobo speeltoestel, biedt een nieuwe manier voor kinderen om te spelen en te genieten van hun buitenruimte.

De Douglas schommelaanbouw heeft indrukwekkende afmetingen van 245x270x270 cm, wat voldoende ruimte biedt voor veilig en onbeperkt schommelplezier. Met sterke Douglas staanders van 8,5x8,5 cm, kunt u erop vertrouwen dat deze schommelaanbouw duurzaam en robuust is, bestand tegen talloze uren speeltijd.

Deze schommelaanbouw is ontworpen met veiligheid als prioriteit en is uitgerust met een hoekverbinding, 2 grondankers en 4 schommelhaken. Deze functies zorgen voor stabiliteit en veiligheid, waardoor u de gemoedsrust krijgt dat uw kinderen veilig kunnen spelen. Net als al onze speeltoestellen, voldoet de Douglas schommelaanbouw aan de CE-norm, wat verder bevestigt dat deze voldoet aan de veiligheidsstandaarden.

Of uw kinderen nu houden van zachtjes schommelen of van het gevoel van de wind in hun gezicht terwijl ze hoog zwaaien, de Douglas schommelaanbouw is een spannende aanvulling op elk speeltoestel. Niet alleen verhoogt het de speelwaarde van uw bestaande speeltoestel, maar het helpt ook bij het bevorderen van de lichamelijke activiteit en coördinatie van uw kinderen.

Dus waarom niet uw Douglas Speeltoestel Bonobo upgraden met deze aantrekkelijke en functionele schommelaanbouw? Verkrijgbaar bij Houthandel Jan Sok, uw vertrouwde leverancier van hoogwaardige houten speeltoestellen en accessoires.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid