Douglas speeltoestel Bonobo

Stuk. vanaf €1695.00

Merk:Woodvision

Geef uw kinderen de ruimte om te verkennen, te leren en te groeien met het Douglas Speeltoestel Bonobo, een opwindende toevoeging aan elke tuin of buitenruimte. Deze ruime speelstructuur, met zijn indrukwekkende afmetingen van 365x180x180 cm, biedt een stimulerende combinatie van fysieke activiteit en fantasierijk spel, terwijl het ook bijdraagt aan de esthetiek van uw tuin.

Gemaakt van duurzaam douglashout, dit speeltoestel is ontworpen om weerstand te bieden tegen de elementen en biedt de garantie van robuustheid en duurzaamheid. De solide 8,5x8,5 cm staanders en 28 mm dikke vloer zorgen voor een stabiele en veilige speelomgeving voor uw kinderen, zodat ze zorgeloos kunnen genieten van hun speeltijd.

Het Bonobo speeltoestel is uitgerust met een divers assortiment aan speelfuncties - een trap met leuning, klimwand, klimtouw, set handgrepen en een brandweerpaal, die allemaal helpen om de fysieke kracht, behendigheid, balans en zelfvertrouwen van uw kinderen te ontwikkelen. Het speelplatform, gelegen op een hoogte van 150 cm, biedt een extra spannend element en een nieuw perspectief op de wereld.

Hoewel een glijbaan een essentieel element is voor het ultieme speelplezier, wordt deze niet meegeleverd, waardoor u de mogelijkheid heeft om de perfecte glijbaan te selecteren die past bij uw kinderen en uw tuin. Het speeltoestel voldoet aan de CE-normen, wat garandeert dat het veilig is voor gebruik door uw kinderen.

Het Douglas Speeltoestel Bonobo is meer dan alleen een stuk speelgoed; het is een plek waar kinderen hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen, hun zelfvertrouwen kunnen vergroten en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Het draagt bij aan een gelukkige en gezonde kindertijd, terwijl het ook een vleugje charme en karakter toevoegt aan uw buitenruimte.

Of u nu een levendige speelruimte wilt creëren voor uw kinderen thuis, of op zoek bent naar de perfecte aanvulling op een schoolplein, kinderdagverblijf of openbare speeltuin, het Douglas Speeltoestel Bonobo is een uitstekende keuze. Koop vandaag nog bij Houthandel Jan Sok, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige houtproducten en speeltoestellen.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid