Douglas speeltoestel Maki

Stuk. vanaf €1250.00

Merk:Woodvision

Ontdek het avontuurlijke Douglas Speeltoestel Maki, de perfecte aanvulling op elke tuin die de verbeelding van kinderen prikkelt en hen urenlang actief houdt. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 338x130x130 cm biedt dit speeltoestel een scala aan speelmogelijkheden en draagt het bij aan de fysieke ontwikkeling van uw kinderen.

Het speeltoestel Maki is vervaardigd uit robuust douglashout, een duurzame en weerbestendige houtsoort die jarenlang meegaat. Het speeltoestel heeft robuuste staanders van 12x12 cm en een 28 mm dikke vloer, wat zorgt voor een stevige en veilige speelomgeving.

Met een plateauhoogte van 150 cm is de Maki een spannend klimavontuur voor uw kleintjes. De meegeleverde trap met leuning zorgt voor een veilige toegang tot het platform en de grondankers zorgen voor extra stabiliteit.

Hoewel de glijbaan noodzakelijk is voor optimaal speelplezier, wordt deze niet meegeleverd, wat u de mogelijkheid geeft om een glijbaan te kiezen die het beste past bij uw tuin en de voorkeuren van uw kind. Het speeltoestel is ook uit te breiden met een piratenstuur, piratenvlag en telescoop voor extra speelwaarde en fantasierijk spel.

Het Douglas Speeltoestel Maki voldoet aan de CE-norm en wordt geleverd met een duidelijke handleiding en alle benodigde bevestigingsmiddelen voor een eenvoudige montage.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid