Speeltoestel Econoom

Stuk €140.95

Merk:Tuindeco

Breng plezier en opwinding naar uw achtertuin met het prachtige Speeltoestel Econoom. Dit robuuste en aantrekkelijke speeltoestel, vervaardigd uit geimpregneerd grenen, biedt uw kinderen een veilige en duurzame plek om te spelen en hun energie kwijt te raken.

Het Speeltoestel Econoom heeft een indrukwekkend formaat van 230x300x225 cm, waardoor het genoeg ruimte biedt voor diverse activiteiten. De solide structuur wordt ondersteund door een 10 cm dikke schommelbalk, die wordt samengehouden met stevige schroeven voor extra stabiliteit en veiligheid.

Dit speeltoestel wordt als een handig bouwpakket geleverd, inclusief 4 grondankers en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast zijn alle houten onderdelen voorgeboord, wat de montage nog gemakkelijker en sneller maakt. Met een geschaafde afwerking is dit speeltoestel niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een prachtige aanvulling is op elke tuin.

Hoewel het speeltoestel Econoom wordt geleverd zonder speelgarnituur, biedt het de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan accessoires zoals schommels, glijbanen, klimtouwen en meer. Hiermee kunt u het speeltoestel naar de specifieke wensen en behoeften van uw kinderen aanpassen.

Het speeltoestel voldoet aan de CE-norm, wat betekent dat het veilig is voor uw kinderen om te gebruiken. Houd er echter rekening mee dat het speeltoestel niet geschikt is voor openbaar gebruik.

Het Speeltoestel Econoom is meer dan alleen een plek om te spelen; het is een bron van eindeloos plezier, avontuur en fysieke activiteit. Het bevordert de motorische vaardigheden, creativiteit en sociale interactie van uw kinderen, terwijl het ook een onvergetelijke kindertijd biedt.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid