Schommelaanbouw voor Speeltoren Robin

Stuk €258.95

Merk:Tuindeco

Transformeer uw buitenruimte in een ultieme speelplaats met onze Schommelaanbouw, ontworpen voor de Speeltoren Robin. Deze schommelaanbouw, gemaakt van geschaafd en geimpregneerd vurenhout, garandeert duurzaamheid en is bestand tegen de elementen.

De schommelaanbouw heeft een afmeting van 295cm breed, 250cm diep, en 245cm hoog, waardoor het ruim genoeg is voor uw kinderen om comfortabel te spelen. Ondanks de ruime afmetingen blijft de schommelaanbouw een compacte oplossing, zodat het niet te veel ruimte in uw tuin in beslag neemt.

De schommelaanbouw wordt geleverd inclusief een stevige schommelbalk van 9x9cm, 4 schommelhaken, 2 grondankers en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Hierdoor is de installatie een fluitje van een cent, aangezien alle onderdelen voorgeboord zijn.

Let op: het pakket is exclusief speelgarnituur, deze zijn afzonderlijk te bestellen om uw schommelaanbouw verder aan te passen.

Met een pakketgewicht van 50 kg en pakketmaten van 280cm lengte, 18cm breedte en 20cm hoogte, is de schommelaanbouw gemakkelijk te hanteren en te monteren.

Breid uw Speeltoren Robin uit met deze schommelaanbouw en creëer de perfecte speelplek voor uw kinderen, waar ze naar hartenlust kunnen schommelen en spelen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid