Speeltoestel Maxim

Stuk €151.95

Merk:Tuindeco

Maak uw tuin een waar speelparadijs met het Maxim Speeltoestel van Houthandel Jan Sok. Dit robuuste en uitnodigende speeltoestel is ontworpen om kinderen een veilige, plezierige en uitdagende omgeving te bieden waarin ze hun creativiteit en motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Het speeltoestel Maxim is gebouwd met 10 cm dikke geimpregneerde grenen balken, die zorgen voor een stevige en duurzame constructie. Het ontwerp omvat een sterke metalen verbinding die de schommelbalken veilig bij elkaar houdt, gemonteerd met robuuste schroeven voor maximale veiligheid en duurzaamheid.

Met afmetingen van 230 cm lang, 300 cm breed en 225 cm hoog, biedt het Maxim speeltoestel voldoende ruimte voor kinderen om te schommelen, te spelen en hun avontuurlijke geest te laten vliegen. Het wordt geleverd als een handig bouwpakket dat vooraf is geboord voor eenvoudige montage. Bovendien zijn alle bevestigingsmaterialen, vier grondankers, vier schommelhaken en twee kunststof schommels inbegrepen.

Het Maxim speeltoestel voldoet aan alle Europese keurmerken en strenge veiligheidsnormen, wat u de gemoedsrust geeft dat uw kinderen spelen in een veilige omgeving. Het is een prachtig geschenk dat kinderen van alle leeftijden zal uitdagen en urenlang plezier en vermaak zal bieden.

Of ze nu zachtjes heen en weer schommelen of zich in een hoger tempo voortstuwen, de mogelijkheden voor plezier en avontuur zijn eindeloos met het Maxim speeltoestel. Het is een geweldige investering in de groei en ontwikkeling van uw kinderen, en het biedt hen de kans om te genieten van de buitenlucht in het comfort en de veiligheid van uw eigen tuin.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid