Speeltoestel Paula

Stuk €124.95

Merk:Tuindeco

Betreed de wereld van eindeloze avonturen met het Speeltoestel Paula van Houthandel Jan Sok. Dit speeltoestel is zorgvuldig ontworpen om kinderen een veilige en uitdagende speelomgeving te bieden die hun ontwikkeling stimuleert. Het is gemaakt van hoogwaardig geimpregneerd grenen, waardoor het zowel duurzaam als weerbestendig is.

Speeltoestel Paula is een prachtige toevoeging aan elke tuin of speelruimte. Met een indrukwekkende breedte van 300 cm en een hoogte van 225 cm, biedt het voldoende ruimte voor kinderen om te schommelen en plezier te hebben. De schommelbalk met een diameter van 10 cm zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het schommelen.

Deze set wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, 2 schommelhaken, een kunststof schommel en 4 zakken beton. Deze laatste zijn bedoeld voor het creëren van een betonvoet die 75 cm ingegraven moet worden, wat zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid van het speeltoestel.

Voorgeboord voor uw gemak, het Paula speeltoestel is eenvoudig te monteren en voldoet aan alle CE-veiligheidsnormen. Let op: dit product is niet geschikt voor openbaar gebruik.

Het Paula speeltoestel van Houthandel Jan Sok nodigt uw kinderen uit om te ontdekken, te spelen en hun creativiteit te ontketenen. Het draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw kinderen, terwijl het hen urenlang speelplezier biedt. Of ze nu zachtjes schommelen of proberen zo hoog mogelijk te zwaaien, de glimlach op hun gezicht zal onbetaalbaar zijn.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid