Speeltoestel Robuust

Stuk €243.95

Merk:Tuindeco

Verrijk uw achtertuin met het Speeltoestel Robuust van Houthandel Jan Sok, een perfecte combinatie van veiligheid, duurzaamheid en eindeloos speelplezier voor uw kinderen. Dit opmerkelijk speeltoestel, zorgvuldig ontworpen en gebouwd met hoogwaardige materialen, biedt een stimulerende speelomgeving die de fysieke activiteit, creativiteit en verbeeldingskracht van uw kinderen bevordert.

Het Speeltoestel Robuust heeft royale afmetingen van 250x350x225 cm, waardoor uw kinderen voldoende ruimte hebben om te klimmen, springen, schommelen en ontdekken. De constructie, met zijn sterke houten balken van 10 cm in diameter, is zowel robuust als veilig, met opgelegde trapsporten en uitgefreesde verbindingen voor extra stevigheid en stabiliteit.

Dit speeltoestel wordt geleverd met valbescherming, wat de veiligheid van uw kinderen tijdens het spelen verder garandeert. Bovendien zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen en 4 grondankers inbegrepen, waardoor de montage eenvoudiger en sneller wordt.

Hoewel het speeltoestel Robuust wordt geleverd zonder speelgarnituur en glijbaan, kunt u deze naar wens toevoegen. Kies een glijbaan van 300 cm en andere accessoires die passen bij de voorkeuren van uw kinderen, om een persoonlijk en uniek speelparadijs te creëren.

Het Speeltoestel Robuust van Houthandel Jan Sok is meer dan een gewone speelruimte; het is een bron van avontuur, ontdekking en vreugde. Het helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen, moed en sociale vaardigheden, terwijl het bijdraagt aan een gezonde, actieve en gelukkige jeugd.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid