Zware trap

Stuk €89.95

Merk:Tuindeco

Breng veiligheid en gemak naar uw speeltoren met onze Zware Trap. Deze robuuste trap is vervaardigd uit geschaafd en geimpregneerd grenenhout, waardoor hij langdurige stevigheid en duurzaamheid garandeert.

Ontworpen voor platformhoogtes van ongeveer 150cm, is deze zware trap ideaal voor de meeste standaard speeltorens. De treden van circa 14.5x45cm zorgen voor een veilige en comfortabele toegang tot het speelplatform. Dit maakt de trap zowel praktisch als gebruiksvriendelijk voor uw kinderen.

Deze trap wordt gemonteerd geleverd, wat het installatieproces aanzienlijk vereenvoudigt. Alle onderdelen zijn op maat gezaagd en voorgeboord, waardoor u tijd bespaart en ervoor zorgt dat de trap veilig en stabiel is. Alle benodigde bevestigingsmaterialen zijn ook inbegrepen.

De trap heeft een pakketgewicht van 14,5 kg, en de pakketmaten zijn 187cm lengte, 53cm breedte en 13cm hoogte, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is tijdens het installatieproces.

Met zijn CE-keurmerk voldoet deze trap aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Verhoog de veiligheid en toegankelijkheid van uw speeltoren met onze Zware Trap - een must-have toevoeging voor elk speeltuinproject!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid