Speeltoren Alex met schommel

Stuk €599.95

Merk:Tuindeco

Bereid u voor om de kinderpret te vermenigvuldigen met de Speeltoren Alex met Schommel van Houthandel Jan Sok. Dit uitgebreide speeltoestel is een one-stop-plek voor alle soorten buitenpret. Ontworpen voor grotere tuinen, belooft dit speeltoestel uren aan ononderbroken speeltijd.

Met de afmetingen van B430xD315xH349cm, biedt deze speeltoren voldoende ruimte voor verschillende activiteiten. Het wordt geleverd met bevestigingsmaterialen, 4 indraaiankers, 4 schommelhaken, een houten schommel, een ringtrapeze, en een trapgedeelte met plateau. Let op, een glijbaan is niet inbegrepen, maar kan apart worden aangeschaft voor extra plezier!

De Speeltoren Alex is gemaakt van geschaafd en geimpregneerd grenenhout met erkend keurmerk, waardoor het bestand is tegen weersinvloeden en intensief gebruik. Het houten speelplateau is overdekt, wat enige bescherming biedt tegen regen en felle zon.

Eén van de vele voordelen van de Speeltoren Alex is de mogelijkheid om de schommelzitjes in hoogte te verstellen en om verschillende accessoires toe te voegen of af te wisselen. Dit betekent dat het speeltoestel kan meegroeien met uw kinderen en dat ze er jarenlang plezier van kunnen hebben. Overweeg het toevoegen van extra speelgarnituren zoals een verrekijker, periscoop, speeltelefoon of basketbalrek. Deze kunnen eenvoudig worden gemonteerd op de reling van het plateau, waardoor de speelmogelijkheden nog verder worden vergroot.

Veiligheid staat voorop bij het ontwerp van de Speeltoren Alex. De set wordt geleverd met 4 indraaiankers voor een stabiele en veilige installatie. U kunt er ook voor kiezen om valtegels van 50x50 cm bij te bestellen voor extra veiligheid.

Kies voor de Speeltoren Alex met Schommel en verander uw tuin in een avontuurlijke speeltuin waar kinderen hun energie kwijt kunnen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid