Speeltoren Armin met picknickset en lichte trap

Stuk €519.95

Merk:Tuindeco

Maak uw tuin de ster van de buurt met de Speeltoren Armin, compleet met een picknickset en lichte trap. Dit compacte, maar toch luxe speeltoestel is de ideale toevoeging aan elke tuin en zorgt ervoor dat uw kinderen zich nooit vervelen!

De Speeltoren Armin is vervaardigd uit geimpregneerd grenenhout, wat zorgt voor een robuuste en weerbestendige constructie. Met afmetingen van 127cm breed, 127cm diep en een indrukwekkende hoogte van 310cm biedt deze speeltoren veel speelruimte zonder veel grondoppervlak in te nemen. Het speeltoestel wordt gezaagd en voorgeboord geleverd, waardoor de montage een fluitje van een cent wordt.

Naast de inbegrepen picknickset, waar uw kinderen kunnen genieten van een lunchpauze of een gezellige theepartij, biedt de Speeltoren Armin een gemonteerde trap met spijlen die toegang geeft tot een platform op 150cm hoogte. Dit speeltoestel wordt geleverd zonder glijbaan, maar deze kan apart worden aangeschaft voor extra speelplezier.

Deze set komt ook met 4 grondankers en alle benodigde bevestigingsmaterialen, wat zorgt voor een stabiele en veilige installatie van de speeltoren. Let op: afgebeelde aanbouwveranda en een aanbouwklimrek/schommel zijn optioneel leverbaar.

Verder kunt u de Speeltoren Armin aanpassen en personaliseren door verschillende accessoires toe te voegen. Of het nu gaat om een verrekijker, een telescoop, een periscoop of een basketbal frame, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze extra's zullen uw kinderen niet alleen vermaken, maar hen ook helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden en hun verbeelding stimuleren.

Geef uw kinderen de speeltuin van hun dromen met de Speeltoren Armin! Een betrouwbare en duurzame keuze die jarenlang speelplezier zal bieden.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid