Speeltoren Robin met picknickset en zware trap

Stuk €564.95

Merk:Tuindeco

Breng de pret van de speeltuin naar uw achtertuin met de Speeltoren Robin! Met zijn afmetingen van 135x135x324cm is deze speeltoren de perfecte speelplek voor uw kinderen, terwijl hij toch compact genoeg is om in de meeste tuinen te passen.

Deze speeltoren, gemaakt van geimpregneerd en geschaafd vurenhout, is niet alleen duurzaam en robuust, maar ook prachtig om te zien. De 150cm hoge verdieping biedt voldoende ruimte voor kinderen om te staan en te spelen, terwijl de zware trap met vlakke treden veilig en gemakkelijk toegang biedt tot het platform.

De Speeltoren Robin wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en 4 grondankers voor een stabiele en veilige installatie. De bijgeleverde picknickset onder het platform creëert een schaduwrijke plek waar kinderen kunnen rusten, snacken en hun avonturen kunnen bespreken.

Dit speeltoestel wordt gezaagd en voorgeboord geleverd, waardoor de montage een fluitje van een cent is. En hoewel de speeltoren exclusief glijbaan en speelgarnituren wordt geleverd, kunt u deze afzonderlijk bestellen om uw Speeltoren Robin naar wens uit te breiden.

Met de Speeltoren Robin kunnen uw kinderen genieten van uren speelplezier in hun eigen achtertuin. Met de mogelijkheid om verschillende speelgarnituren toe te voegen, kan deze speeltoren worden aangepast aan de voorkeuren van uw kinderen, wat zorgt voor jarenlang plezier en avontuur.

Of het nu gaat om klimmen, picknicken of het verzinnen van spannende avonturen, de Speeltoren Robin heeft het allemaal! Breng de vreugde van buiten spelen naar uw tuin en laat de kinderlijke verbeelding van uw kleintjes tot leven komen met deze prachtige speeltoren.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid