Zandbak Vierkant 100 - Duurzame Zandbak met Deksel en Zitplanken

Stuk €60.95

Merk:Tuindeco

Stimuleer de creativiteit en verbeelding van uw kinderen met de Zandbak Vierkant 100, een hoogwaardige zandbak die ruimte biedt voor urenlang speel- en ontdekkingsplezier. Deze vierkante zandbak meet 100 cm x 100 cm x 24 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor meerdere kinderen om tegelijk te spelen.

Zandbak Vierkant 100 is vervaardigd uit stevig, geimpregneerd grenenhout en is afgewerkt met een glad geschaafde textuur. Deze constructie garandeert dat de zandbak weerbestendig en duurzaam is, perfect voor zowel schoolpleinen als achtertuinen.

Dit SpeelWonder wordt geleverd met zitplanken rondom, zodat kinderen comfortabel kunnen zitten terwijl ze spelen. Bovendien is er een houten deksel inbegrepen om de zandbak af te dekken wanneer deze niet in gebruik is, waardoor ongewenste gasten zoals katten worden buitengehouden.

Hoewel de zandbak niet is voorgeboord, zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen inbegrepen voor eenvoudige montage. De zandbak is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Belangrijkste kenmerken:

Vervaardigd uit duurzaam, geimpregneerd grenenhout
Afmetingen: 100 x 100 x 24 cm
Inclusief zitplanken rondom en houten deksel
Niet voorgeboord, maar inclusief bevestigingsmaterialen voor eenvoudige montage
FSC-gecertificeerd voor verantwoord bosbeheer
Geschikt voor gebruik in kinderdagverblijven, scholen en achtertuinen
Niet geschikt voor openbaar gebruik
Pakketgewicht: 15,00 kg
Pakketmaat: 110 cm breedte, 41 cm lengte, 15 cm hoogte
De Zandbak Vierkant 100 is de perfecte speelomgeving voor uw kinderen om hun fantasie de vrije loop te laten en te genieten van het buitenleven.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid