Zandbak Vierkant 120 - Duurzame Zandbak met Deksel en Zitplanken

Stuk €77.95

Merk:Tuindeco

Breng plezier en verbeelding naar uw tuin met de Zandbak Vierkant 120, een duurzame en ruime vierkante zandbak. Met afmetingen van 120 cm x 120 cm x 24 cm en een houtdikte van 1,6 cm, biedt deze zandbak voldoende ruimte voor meerdere kinderen om samen te spelen, te leren en hun creativiteit de vrije loop te laten.

De Creatieve Speelhoek is gemaakt van robuust, geimpregneerd grenenhout met een geschaafde afwerking voor een glad oppervlak. Deze kwaliteitsconstructie garandeert weerbestendigheid en duurzaamheid, waardoor het perfect is voor thuis, scholen en kinderdagverblijven.

Met de rondom geplaatste zitplanken kunnen kinderen comfortabel zitten tijdens hun speelsessies. Bovendien is er een houten deksel inbegrepen om de zandbak af te dekken wanneer deze niet in gebruik is, waardoor ongewenste gasten zoals katten worden geweerd.

Ondanks dat de zandbak niet voorgeboord is, zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen inbegrepen voor eenvoudige montage. Bovendien is de zandbak FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Belangrijkste kenmerken:

Duurzaam, geimpregneerd grenenhout
Afmetingen: 120 x 120 x 24 cm
Inclusief zitplanken rondom en houten deksel
Niet voorgeboord, maar inclusief bevestigingsmaterialen voor eenvoudige montage
FSC-gecertificeerd voor verantwoord bosbeheer
Geschikt voor gebruik in particuliere buitenruimtes
Pakketgewicht: 20,00 kg
Pakketmaat: 120 cm breedte, 49 cm lengte, 11 cm hoogte
Met de Zandbak Vierkant 120 krijgt u niet zomaar een zandbak, U investeert in een plek waar uw kinderen hun fantasie kunnen uiten en kunnen genieten van onbeperkt buitenplezier.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid