Zandbak Zeskant - Ruime Zandbak met Deksel en Zitplanken

Stuk €96.95

Merk:Tuindeco

Introduceer eindeloos speelplezier in uw achtertuin met de Zandbak Zeskant, een ruime en innovatieve zandbak met een uniek zeskantig ontwerp. Met afmetingen van 175 cm x 175 cm x 30 cm en een houtdikte van 1,6 cm, biedt deze zandbak voldoende ruimte voor meerdere kinderen om tegelijkertijd te spelen en hun verbeeldingskracht te verkennen.

De Zandbak Zeskant is gemaakt van stevig, geimpregneerd grenenhout en heeft een glad geschaafde afwerking. Deze duurzame constructie zorgt ervoor dat de zandbak bestand is tegen de elementen en lang meegaat. De zandbak is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Met zitplanken rondom is er altijd een comfortabele plek voor kinderen om te zitten terwijl ze spelen. Daarnaast wordt er een deksel meegeleverd om de zandbak af te dekken wanneer deze niet in gebruik is, waardoor ongewenste gasten zoals katten op afstand worden gehouden.

Hoewel de zandbak niet voorgeboord is, zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen inbegrepen voor eenvoudige montage. Het Zeskant SpeelParadijs is niet geschikt voor openbaar gebruik, maar is een ideale aanvulling op elke achtertuin of speelruimte.

Belangrijkste kenmerken:

Uniek zeskantig ontwerp voor extra speelruimte
Vervaardigd uit duurzaam, geimpregneerd grenenhout
Afmetingen: 175 x 175 x 30 cm
Inclusief zitplanken rondom en houten deksel
Niet voorgeboord, maar inclusief bevestigingsmaterialen voor eenvoudige montage
FSC-gecertificeerd voor verantwoord bosbeheer
Geschikt voor gebruik in achtertuinen en speelruimtes
Pakketgewicht: 20,00 kg
Pakketmaat: 160 cm breedte, 68 cm lengte, 11 cm hoogte

Het Zeskant SpeelParadijs is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke, duurzame en ruime zandbak om de verbeelding en het buitenspel van hun kinderen te stimuleren.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid