Kunstgras Diamond Deluxe

Per m2 €46.95

Merk:Gras van de buren

Diamond Deluxe is de perfecte oplossing voor iedereen die graag de uitstraling van een prachtig groen gazon wil hebben, zonder de nadelen van natuurlijk gras. Met Diamond+ Non-directional+ kunstgras, ziet en voelt het kunstgras net zo natuurlijk als echt gras.

Dit kunstgras heeft een unieke technologie die ervoor zorgt dat elke grasspriet een unieke vorm en richting heeft, wat zorgt voor een mooier en voller uiterlijk. Het kunstgras heeft maar liefst 8 verschillende kleuren in één product, waardoor het er heel natuurlijk uitziet. De poolhoogte van het gras is 60 mm en het bestaat uit 4 verschillende soorten garen, waaronder rechte garens met verschillende vormen, waardoor het er heel realistisch uitziet.

Het kunstgras is gemaakt van hoogwaardige materialen die milieuvriendelijk en UV-gestabiliseerd zijn. Het is vrij van schadelijke stoffen zoals lood en cadmium en heeft een hoge kleurechtheid. Dit betekent dat het kunstgras er jaar na jaar mooi uit blijft zien.

Diamond Deluxe kunstgras heeft een sterke backing die ervoor zorgt dat het gras goed blijft liggen en lang meegaat. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van het gras of het investeren in nieuwe graszoden. Met Diamond Deluxe kunstgras heb je altijd een mooi groen gazon!

Kortom, als je op zoek bent naar kunstgras dat er heel natuurlijk uitziet en aanvoelt, dan is Diamond Deluxe de perfecte optie voor jou! Het kunstgras zorgt voor een prachtig en onderhoudsvriendelijk alternatief voor echt gras.

Met Diamond Deluxe kunstgras hoef je niet langer jaloers te zijn op het gras van de buren, want jouw gazon zal er altijd groener en mooier uitzien! Kom langs in onze winkel en bekijk de verschillende voorbeelden van Diamond Deluxe kunstgras, zodat je zelf kunt ervaren hoe natuurlijk het aanvoelt en eruitziet. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kunstgras voor jouw specifieke behoeften en toepassingen. Kies voor Diamond Deluxe kunstgras en geniet het hele jaar door van een prachtig groen gazon, zonder de zorgen en het onderhoud dat bij echt gras komt kijken. Het gras van de buren is altijd groener, tenzij ze ook Diamond Deluxe kunstgras hebben!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid