Kunstgras Diana Deluxe

Per m2 €43.95

Merk:Gras van de buren

Wil jij graag een prachtige, groene tuin zonder al het onderhoud en waterverbruik van echt gras? Dan is Diana kunstgras de perfecte keuze voor jou! Dit milieuvriendelijke en UV-gestabiliseerde kunstgras is vrij van schadelijke stoffen en heeft een hoge kleurechtheid.

Diana kunstgras is gemaakt van PE monofilament straight en PP monofilament curled garenmateriaal, wat zorgt voor een realistische textuur. Het heeft een unieke combinatie van rechthoekige vormen die non-directioneel zijn, en arch shape straight en ovale vormen die getextureerd zijn. Dit zorgt voor een heel realistische uitstraling van het gras.

Diana kunstgras heeft een poolhoogte van 45mm (+/-10%) en een dichtheid van 9.500 steken per m² (+/-10%). Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een lange levensduur. Het kunstgras is gemakkelijk te installeren en heeft geen onderhoud nodig.

Het kunstgras is waterdoorlatend, wat betekent dat er geen plassen of modderige plekken ontstaan. Het is ook geschikt voor kinderen en huisdieren. Het gras is een tufted non-filled synthetisch gras tapijt met een primaire backing van 100% PP Thiobac® met fleece, zwart en UV-gestabiliseerd met een gewicht van 155 gr/m². De secundaire backing is een zwarte latexverbinding met een basis van styreen-butadieen (SBR) en drainagegaten met een gewicht van 850 gr/m².

Met Diana kunstgras hoef je je geen zorgen te maken over het maaien van het gras, het water geven of het onkruid wieden. Het is een onderhoudsarm alternatief dat er altijd mooi en groen uitziet. Het is ook duurzaam en gaat lang mee.

Kortom, Diana kunstgras is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een prachtige, groene tuin zonder het gedoe van echt gras. Het is milieuvriendelijk, onderhoudsarm, realistisch en duurzaam. Bestel nu en geniet het hele jaar door van een groen gazon!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid