Kunstgras Mirabel Deluxe

Per m2 €34.95

Merk:Gras van de buren

Mirabel kunstgras is ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een prachtig groen gazon zonder het gedoe van het onderhoud. Dit kunstgras heeft een mix van PE monofilament rechte vezels en PP monofilament gekrulde vezels die samen een natuurlijk ogend tapijt vormen.

De unieke combinatie van ovale vormen, C-vormige en texturized vezels maakt het gras er natuurlijk uitzien en aanvoelen. Het gras is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen en is vrij van schadelijke stoffen zoals lood en cadmium. Het heeft een hoge UV-stabiliteit en kleurechtheid waardoor het lang mooi blijft, zelfs bij fel zonlicht.

Met een hoogte van 40 mm en een stevige backing van 100% PP Thiobac met fleece, blijft Mirabel kunstgras goed liggen en gaat het lang mee. Dit gras heeft ook een uitstekende waterdoorlaatbaarheid van 60 liter per minuut per vierkante meter, wat betekent dat het regenwater snel kan worden afgevoerd.

Kortom, als je op zoek bent naar kunstgras dat er natuurlijk uitziet en weinig onderhoud vereist, dan is Mirabel kunstgras de perfecte oplossing. Het is ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en zal jouw buitenruimte omtoveren tot een groen paradijs.

Met Mirabel Deluxe kunstgras hoef je niet langer jaloers te zijn op het gras van de buren, want jouw gazon zal er altijd groener en mooier uitzien! Kom langs in onze winkel en bekijk de verschillende voorbeelden van Mirabel Deluxe kunstgras, zodat je zelf kunt ervaren hoe natuurlijk het aanvoelt en eruitziet. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kunstgras voor jouw specifieke behoeften en toepassingen. Kies voor Modena Deluxe kunstgras en geniet het hele jaar door van een prachtig groen gazon, zonder de zorgen en het onderhoud dat bij echt gras komt kijken. Het gras van de buren is altijd groener, tenzij ze ook Mirabel Deluxe kunstgras hebben!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid