Kunstgras Modena Deluxe

Per m2 €38.95

Merk:Gras van de buren

Creëer een prachtige en onderhoudsvriendelijke groene tuin met Modena kunstgras! Dit tufted non-filled synthetische gras tapijt is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat milieuvriendelijk en UV-gestabiliseerd is. Het is vrij van schadelijke stoffen en heeft een hoge kleurechtheid, waardoor het een geweldige optie is voor buiten.

Modena kunstgras heeft een realistische uitstraling dankzij de unieke combinatie van V-shape non-directional, C-shape en ovale vormen die getextureerd zijn. Met een poolhoogte van 40mm en een dichtheid van 12.600 steken per m², ziet het er net zo uit als natuurlijk gras.

Dit kunstgras heeft ook een sterke backing, met een primaire backing van 100% PP Thiobac® met fleece, zwart en UV-gestabiliseerd en een secundaire backing van zwarte latexverbinding met een basis van styreen-butadieen (SBR) en drainagegaten. Het gras is waterdoorlatend en geschikt voor kinderen en huisdieren.

Met Modena kunstgras hoef je je geen zorgen te maken over het maaien van het gras, het water geven of het onkruid wieden. Het is een onderhoudsarm alternatief dat er altijd mooi en groen uitziet. Het kunstgras heeft ook een lange levensduur en is gemakkelijk te installeren.

Of je nu een mooie groene tuin wilt creëren of een duurzame oplossing zoekt voor sportvelden of speeltuinen, Modena kunstgras is de perfecte keuze. Bestel nu en geniet het hele jaar door van een prachtige en onderhoudsvriendelijke tuin!

Met Modena Deluxe kunstgras hoef je niet langer jaloers te zijn op het gras van de buren, want jouw gazon zal er altijd groener en mooier uitzien! Kom langs in onze winkel en bekijk de verschillende voorbeelden van Modena Deluxe kunstgras, zodat je zelf kunt ervaren hoe natuurlijk het aanvoelt en eruitziet. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kunstgras voor jouw specifieke behoeften en toepassingen. Kies voor Modena Deluxe kunstgras en geniet het hele jaar door van een prachtig groen gazon, zonder de zorgen en het onderhoud dat bij echt gras komt kijken. Het gras van de buren is altijd groener, tenzij ze ook Modena Deluxe kunstgras hebben!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid