28x80mm geimpregneerde balk

Stuk. vanaf €5.90

Merk:Woodvision

Ontdek onze topkwaliteit 28x80mm geimpregneerde grenen balken, de perfecte keuze voor al uw tuinhoutprojecten. Deze geschaafde en geimpregneerde balken zijn verkrijgbaar in 3 en 4,20 meter lengtes, zodat u de ideale afmeting kunt kiezen voor uw specifieke behoeften.

Onze geimpregneerde grenen balken zijn behandeld met een hoogwaardig impregneermiddel om een langdurige bescherming tegen vocht, schimmel en insecten te garanderen. Dit maakt ze uiterst duurzaam en bestand tegen de elementen, wat resulteert in een langere levensduur van uw tuinconstructies zoals pergola's, schuttingen, terrassen en meer.

Deze tuinhout balken zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk, dankzij hun gladde geschaafde afwerking en natuurlijke houtlook. Ze zijn gemakkelijk te verwerken en te monteren, wat zorgt voor een probleemloze installatie en een professioneel eindresultaat.

Belangrijkste kenmerken:
Afmetingen: 28x80mm
Geschaafd en geimpregneerd voor extra duurzaamheid
Verkrijgbaar in 3 en 4,20 meter lengtes
Ideaal voor diverse tuinconstructies
Bestand tegen vocht, schimmel en insecten
Eenvoudige verwerking en montage

Bestel vandaag nog uw hoogwaardige 28x80mm geimpregneerde grenen balken en geef uw tuinprojecten een stevige en duurzame basis!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid