6,8 x 6,8 geimpregneerde paal

Stuk. vanaf €5.80

Merk:Woodvision

Geef uw tuinproject een stevige basis met de 68x68 geimpregneerde grenen geschaafde palen van Houthandel Jan Sok! Deze hoogwaardige palen zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende doe-het-zelver en professional die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor het bouwen van schuttingen, pergola's, carports, en andere tuinconstructies.


Voordelen van onze 68x68 geimpregneerde grenen geschaafde palen:

Duurzaam & milieuvriendelijk: duurzaam gekapt grenenhout en geimpregneerd met milieuvriendelijke middelen. Hierdoor is het hout beter bestand tegen rot en schimmel, waardoor het langer meegaat en zijn prachtige uitstraling behoudt.

Gladde afwerking: Onze tuinhout palen zijn zorgvuldig geschaafd, wat zorgt voor een strakke en splintervrije afwerking. Dit maakt het werken met onze palen niet alleen veiliger, maar zorgt ook voor een verfijnde uitstraling.

Veelzijdig inzetbaar: De 68x68 geimpregneerde grenen palen zijn perfect voor diverse toepassingen, zoals het bouwen van schuttingen, pergola's, tuinhuisjes, carports, en meer.

Ruim assortiment: Houthandel Jan Sok biedt een breed scala aan geimpregneerde palen, tuinhout en bijbehorende accessoires, zoals bevestigingsmaterialen en afwerkingsproducten. Hierdoor kunt u al uw benodigde materialen eenvoudig op één plek vinden.

Deskundig advies: Ons ervaren team van houtspecialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het beantwoorden van al uw vragen over onze producten.

Snelle levering & uitstekende service: Bestel eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren, zodat u direct aan de slag kunt met uw tuinproject.


Upgrade uw tuin met de 68x68 geimpregneerde grenen geschaafde palen van Houthandel Jan Sok! Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij als dé tuinhouthandel bij uitstek te bieden hebben.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid