16x80mm geimpregneerde lat

Stuk. vanaf €4.65

Merk:Woodvision

Geef uw tuinproject een stijlvolle en duurzame afwerking met onze 16x80mm geimpregneerde latten, verkrijgbaar in 3 en 4.20 meter lengtes. Deze veelzijdige latten zijn perfect voor diverse toepassingen, zoals het afwerken van schuttingen, tuinhuisjes, pergola's, en andere tuinconstructies.

De voordelen van onze 16x80mm geimpregneerde latten:

Duurzaam & milieuvriendelijk: Onze geimpregneerde planken zijn vervaardigd uit hoogwaardig grenenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het hout is geimpregneerd met milieuvriendelijke middelen om de levensduur te verlengen en beter bestand te maken tegen rot en schimmel.

Veelzijdige toepassingen: Deze tuinhout planken zijn ideaal voor diverse tuinprojecten, zoals het bouwen en afwerken van schuttingen, tuinhuisjes, pergola's, bloembakken, en meer.

Beschikbaar in verschillende lengtes: Onze geimpregneerde latten zijn verkrijgbaar in zowel 3m als 4.20m lengtes, zodat u de perfecte maat kunt kiezen voor uw project.

Makkelijk te verwerken: Het geimpregneerd tuinhout is eenvoudig te zagen, schroeven, en spijkeren, waardoor het ideaal is voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

Ruim assortiment & deskundig advies: Wij bieden een breed scala aan geimpregneerde en niet-geimpregneerde tuinhoutproducten en accessoires. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste materialen en het beantwoorden van al uw vragen.

Snelle levering & uitstekende service: Bestel uw geimpregneerde latten eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren, zodat u direct aan de slag kunt met uw tuinproject.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met onze 16x80mm geimpregneerde latten, en maak uw tuinproject compleet. Bestel nu en ervaar zelf de uitstekende service en betrouwbaarheid die wij als dé specialist in tuinhout te bieden hebben.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid