Vanaf nu betaalt u geen bezorgkosten meer bij aankopen vanaf €2000!

Beschoeiingspaal Ø12 geim.

Stuk. vanaf €14.35

Onze beschoeiingspaal geimpregneerd met een diameter van 12 cm is de ideale oplossing voor stevige en duurzame beschoeiing. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is de paal behandeld met een speciale impregnatie om hem te beschermen tegen rot en andere weersinvloeden. Dit maakt de paal bestand tegen weersomstandigheden en biedt jarenlang betrouwbaarheid.

De paal is verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat u altijd de juiste maat kunt kiezen voor uw project. Of u nu beschoeiing nodig hebt voor een professioneel project of voor uw eigen tuin, deze paal is een uitstekende keuze. De paal is eenvoudig te plaatsen en onderhouden, wat het een ideale keuze maakt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Als u op zoek bent naar een stevige en duurzame oplossing voor beschoeiing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte via e-mail (info@houthandeljansok.nl) of telefoon (0522-851551). Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste paal voor uw project.*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid