TERPENTINE

Stuk. vanaf €4.21

Merk:Veba

Terpentine is een krachtig oplosmiddel dat wordt gewonnen uit dennenhars. Het is een populaire keuze in de verf- en lakindustrie vanwege zijn effectiviteit bij het oplossen van oliën en vetten. Maar terpentine is niet alleen nuttig voor de professionele markt. Het is ook een veelgebruikt middel in de kunstwereld voor het reinigen van penseelen en het mengen van olieverf.

Onze terpentine is verkrijgbaar in drie praktische verpakkingsgroottes: 500 ml, 1 liter en 5 liter. Dit maakt het gemakkelijk om te kiezen welke hoeveelheid het beste bij uw behoeften past. Onze terpentine is van hoge kwaliteit en wordt getest om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen voldoet.

Houd er rekening mee dat terpentine giftig is en dat het alleen moet worden gebruikt in goed geventileerde ruimtes met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen en een adembescherming. Onze terpentine is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een professioneel oplosmiddel voor verf en lak of een kunstenaar die op zoek is naar een effectief reinigingsmiddel voor penseelen en een basis voor olieverf.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid