THINNER

Stuk. vanaf €4.53

Merk:Veba

Thinner is een oplosmiddel dat wordt gebruikt om verf, lak en andere chemische producten te verdunnen of te verwijderen. Het is een veelzijdig middel dat vaak wordt gebruikt in de industrie en in de huishoudelijke sector. Thinner is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes, waaronder 500 ml, 1 liter en 5 liter.

Onze thinner is van hoge kwaliteit en is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde componenten. Het is effectief bij het verdunnen van verf en lak en kan ook worden gebruikt om verf, lak en andere chemische producten te verwijderen. Het is een uitstekend alternatief voor terpentine en heeft een lagere giftigheid.

Houd er rekening mee dat thinner giftig is en dat het alleen moet worden gebruikt in goed geventileerde ruimtes met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen en een adembescherming. Onze thinner is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een professioneel oplosmiddel voor verf en lak of een middel om verf en lak te verwijderen. Het is verkrijgbaar in praktische verpakkingsgroottes van 500 ml, 1 liter en 5 liter.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid